Feest op een uniek locatie?

Op ons prachtige Landgoed kunt u terecht voor ieder feest of partij, van bruiloft tot bedrijfsfeest, bij ons kunt u terecht!

Bruiloft voor de boeg? Dan zijn deze outfit tips voor jou!

Heb jij binnenkort een bruiloft van een familielid, vriend(in) of bekende op de agenda staan? Dan zul je je waarschijnlijk ook moeten bekommeren om een leuke outfit, want je kunt natuurlijk niet zomaar in je alledaagse outfit verschijnen! Vind je het moeilijk om te bedenken wat je als gast op een bruiloft aan moet doen? In dit artikel geven we een aantal tips.

Thema

Als eerste is het handig om te weten of het bruidspaar misschien een thema in gedachten heeft. Misschien is het gewenst om chique in pak en galajurk te verschijnen, of maakt het juist niet zoveel uit en kun je gewoon een wat meer casual outfit dragen? Meestal staat dit thema al op de uitnodiging vermeld, maar mocht dit niet het geval zijn, dan kun je het nog altijd persoonlijk vragen!

Outfit

Draag niet iets waarin je je ongemakkelijk voelt, want dit zul je ook uitstralen. Als het thema duidelijk is, dan kun je makkelijker en gerichter shoppen naar een geschikte bruiloftsoutfit. Is er geen duidelijk thema of mag je zelf weten in wat voor kleding je naar de bruiloft komt? Kies dan een outfit uit waarin je je mooi Ún prettig voelt! Ga voor iets wat je normaal niet snel zal dragen omdat het te chique of feestelijk is, maar nog wel bij jouw persoonlijke stijl past.

Accessoires

Accessoires maken je outfit echt af, dus ook hier moet goed over nagedacht worden. Een tasje is bijvoorbeeld echt onmisbaar, want naast een praktisch doel, zal een goed uitgekozen tas je outfit complimenteren. Een clutch of handtas is bijvoorbeeld erg geschikt voor een bruiloft, want deze is klein van formaat en zal daarom erg elegant staan. Is er 's avonds een feest waar je lekker wilt dansen? Kies dan voor een clutch met een lang schouderhengsel erbij, want dan kun je de clutch om je schouders dragen en heb je je handen vrij en kun je helemaal losgaan op de dansvloer!