Feest op een uniek locatie?

Op ons prachtige Landgoed kunt u terecht voor ieder feest of partij, van bruiloft tot bedrijfsfeest, bij ons kunt u terecht!

Wat te doen met jullie bruiloftspoen?

Op veruit meeste trouwkaarten staat als cadeautip een envelopje. Nu weten we allemaal dat dit staat voor geld. Maar waar vragen jullie geld voor? Vaak is er een duidelijk doel; de huwelijksreis, de kinderkamer of toch maar die nieuwe tuin. Soms niet. Hebben jullie al een idee? Nee? Lees snel verder. Want wij hebben een goed idee voor de lange termijn. Net zoals jullie aanstaande huwelijk.

Tijd voor iets nieuws

Denk je eens in; bijna getrouwd, er breekt een volgende fase aan, tijd voor iets nieuws! Waarschijnlijk wonen jullie al een tijdje samen en hoe lekker is het dan om de bezem erdoor te halen. Letterlijk. Ons idee; spendeer die royale bruiloftsdonaties aan jullie woning. Ga voor een duurzaam, nieuw en fris interieur met zuinige apparaten en meubels gemaakt van natuurlijke materialen. Want hoe duurzamer de woning, hoe beter dit is voor het milieu en wat energiekosten betreft ook voor jullie portemonnee. Of jullie nu al samenwonen of niet; een duurzame inrichting is voor een bestaande en nieuwe woning een goede investering.

Zuinige apparaten

Vaak zijn duurzame producten zoals elektrische apparaten en meubels wat duurder in aanschaf dan producten die niet duurzaam zijn. Maar met dat extra zakcentje van de bruiloft kost jullie een stuk minder. Of jullie kiezen ervoor om duurzame elektrische apparaten te huren. Witgoedverhuur is voordelig, want je hebt geen hoge aanschafkosten, maar wel een energiezuinig apparaat in huis.

Milieuvriendelijke meubels

Duurzame meubels zijn milieuvriendelijk gemaakt en bestaan uit natuurlijke materialen zoals hout. Hout gaat lang mee, is stevig, sfeervol en tijdloos. Tweedehands of gerecycled hout is het meest duurzaam. Soms hebben houten producten het FSC-Recycled label. Ze bestaan dan voor minimaal 85% uit gerecycled hout. Kies je voor nieuw hout? Let er dan op dat het hout op een duurzame manier is gekapt en behandeld. Dit kun je aan FSC- of PEFC-keurmerk.

Nieuw, tweedehands of refurbished?

Nieuw klinkt lekker. Fris, niet eerder gebruikt. Maar nieuwe apparaten en meubels zijn lang niet zo milieuvriendelijk als tweedehands of refurbished exemplaren. Willen jullie echt voor een duurzaam huis gaan? Koop zo min mogelijk nieuw. Zo geven jullie bestaande apparaten en meubels een tweede leven. Vinden jullie ‘tweedehands’ echt een no-go? Koop refurbished! Refurbished producten zijn gebruikte producten zoals wasmachines of banken die volledig zijn nagekeken door experts. Deze producten zijn schoongemaakt en kapotte onderdelen zijn vervangen. Een refurbished product is dus zo goed als nieuw. Dit soort producten kunnen wel lichte gebruikerssporen bevatten, maar dit heeft geen invloed op de werking. Als jullie een krasje dus niet erg vinden is het interessant om refurbished te kopen. Deze producten zijn namelijk een stuk goedkoper dan nieuwe producten en een stuk schoner dan tweedehands. Bovendien zit er vaak garantie op een refurbished product. Dit zit niet op tweedehands producten. Handig om te weten; tegenwoordig bieden veel bekende witgoedmerken, zoals Miele, Bosch of LG refurbished witgoed verhuur aan. Denk aan wasmachines, drogers en koelkasten. Zo halen jullie heel voordelig en extra duurzaam een energiezuinig apparaat in huis. Jullie betalen geen hoge aanschafkosten én er komt geen nieuw productieproces aan te pas, want een bestaand apparaat is volledig vernieuwd. Zo halen jullie hoge kwaliteit in huis voor een fijne prijs.