Feest op een uniek locatie?

Op ons prachtige Landgoed kunt u terecht voor ieder feest of partij, van bruiloft tot bedrijfsfeest, bij ons kunt u terecht!

Voel je een dag een model met een model fotoshoot

We fantaseren er allemaal wel eens over. Hoe zou het zijn om een model fotoshoot te doen? We willen ons allemaal wel een dagje model voelen. Maar hoe ziet een dag van een model er eigenlijk uit? Wat doen ze allemaal op zo'n dag en wat komt er allemaal bij kijken? Casting Het begint allemaal bij een casting. Voordat je een model fotoshoot geboekt hebt moet je als model meerdere castings afstruinen in de hoop dat iemand je wil hebben als model. Een casting kan je zien als een auditie. Tijdens de casting laat je als model zien hoe je eruitziet en wat je in huis hebt. Wat een model hier altijd bij zich heeft is een portfolio met haar beste foto's en een neutrale outfit. Voor een professioneel model is het een dagelijkse bezigheid om van casting naar casting te reizen. Als je als model bent ingeschreven bij een modellenbureau krijg je 's ochtends een lijst met castings waar ze naar toe kunnen, inclusief tijdstip en adres. Deze lijst krijgen ze van hun booker, degene die contact heeft met zowel de modellen als met de opdrachtgevers die de casting organiseren.

Model fotoshoot

Als model ben je vaak een van de honderden op een casting. Als je wordt uitgekozen voor een model fotoshoot begint het met een korte kennismaking. Dit zorgt ervoor dat de ergste spanning weg wordt genomen. Daarna ga je als model door naar de visagie. Mocht deze niet aanwezig zijn dan is er aan de voorhand doorgegeven hoe het model zijn of haar make up en haar moet doen. Zodra de visagie klaar is wordt er direct geschoten, er mag geen tijd verloren gaan. Als model krijg je de vrijheid om zelf te poseren, dit zijn meestal eenvoudige en natuurlijke poses. Zodra jij je als model meer op je gemakt voelt komt de fotograaf met suggesties voor iets moeilijkere poses. Soms komt het voor dat je moet poseren in meerdere outfits. Dan is er tijd om om te kleden en eventueel iets aan de haar en make up te veranderen. De fotograaf verwacht vaak wel dat je zelf de poses onder de knie hebt, maar als hij iets anders wil zien zal hij dit zeker aangeven. Na de shoot wordt er gekeken welke foto's bruikbaar zijn voor de campagne. Als dit er te weinig zijn kan het zijn de je nog een aantal foto's moet schieten. Er wordt een lenscorrectie toegepast en de oneffenheden van de huid worden weggewerkt.